Biologisch vlees bestellen

Wil je genieten van het lekkerste biologische vlees van onze Groene Weg slager? Bestel het via het bestelformulier en mail ons! Of stuur ons jouw bestelling via WhatsApp naar 06-31290642

- Bestellingen kunnen worden opgehaald op zaterdag van 9:00uur tot 12:00uur. Wel graag bestellen, maar andere tijd ophalen? Neem even contact met ons op, dan maken we een afspraak!

- Op zaterdag van 9:00uur tot 12:00uur, is het natuurlijk ook mogelijk spontaan eens in ons afhaalpuntje langs te komen en het assortiment te bekijken! (let op; zaterdag 14 augustus gesloten)
- Ons vlees is diepgevroren.

LET OP, lieve klanten betreed geen stallen! Volg de routing naar het vlees-afhaalpunt! Zo blijven onze dieren rustig en gezond!

Staat er iets niet op de bestellijst? Neem contact met ons op. Het meeste kunnen wij via onze slager nabestellen. Ook grote stukken zijn op bestelling verkrijgbaar, denk daarbij aan procureur, buikspek, schouder etc.
Ook biologisch kip-, lams- en rundvlees is te bestellen. Bestellen duurt ongeveer een week, we laten weten wanneer het voor u klaar ligt!