Maron's winkeltje

Welkom in mijn winkeltje!

Een winkeltje op de boerderij, iets waar ik al lange tijd van droomde. Eindelijk is het dan zover en ontvang ik jullie zelf graag ieder zaterdag van 9:00-12:30uur. 

Heel de week de mooiste producten shoppen? Dat kan! Word klant en krijg een persoonlijke code om iedere dag zelf te kunnen winkelen op onze boerderij van 10:00-20:00uur. 

- Klant worden van Maron's winkeltje? Kom gezellig langs op zaterdag, zodat ik je alles uit kan leggen en in kan schrijven of neem contact met me op. 

 

Biologische producten

De meeste producten die je bij ons vindt zijn 100% biologisch. Een ruim assortiment in vlees en ook andere producten. Daar vertel ik jullie graag meer over. Zelf kan ik helemaal gelukkig worden van lekkere producten die met passie bereid zijn. En deze producten vind je terug in mijn winkeltje;

Biologisch varkensvlees van eigen boerderij

In samenwerking met onze lokale slager maken we de smakeliijke biologische producten van onze varkens. Met liefde gehouden en met liefde bereid. We stellen de lekkerste pakketten samen of kom langs voor losse producten. 

Biologisch vlees van De Groene Weg

Wij werken samen met De Groene Weg keten. Ook in ons winkeltje vinden jullie dan ook weer mooie producten terug van onze collega boeren. Dit maakt het ook mogelijk om speciale stukken te bestellen. Denk aan een groot stuk procureur of Côte de Boeuf. Speciale stukken bestellen duurt een weekje en zijn op zaterdag af te halen van 9:00-12:30uur.

https://www.degroeneweg.nl/

Kemperkip

Naast biologisch varkens en rundvlees, kan kip natuurlijk niet missen in onze vriezers. Regelmatig rijd ik (Maron) naar Uden om het lekkerste biologische kippenvlees uit de regio te halen voor bij ons in de vriezer. "Kemperkip, de smaak die vroeger zo gewoon was." Stevig vlees met veel smaak, 100% biologisch.

https://www.kemperkip.com/ 

Domaine de Marotte

In 2016 liep ik (Maron) vanuit mijn studie Food Innovation stage op Domaine de Marotte. Daar maakte ik kennis met de biologische wijnen van Nederlandse wijnboeren Elvire en Daan van Dijkman. Nederlandse wijn uit Frankrijk! 

Domaine de Marotte ligt aan de voet van de Mont Ventoux. De wijnen van Daan en Elvire zijn onderscheidend en blinken uit in kwaliteit. En nu gewoon in Boerdonk verkrijgbaar, kom het proeven!

https://www.marottevins.com/

Siebe's kaas

Op vrijdag ben ik vaak te vinden bij Siebe's kaas in de winkel. Daar mag ik de Siebe's boerenkazen uit onze regio aanbieden. En nu ook bij mij in het winkeltje op onze boerderij! Siebe's boerderij is in omschakeling naar biologische, een stap die tijd nodig heeft. De passie voor de koeien en het boerenerf proef je 100% terug in Siebe's kaas. Kom langs in onze winkel voor gewone kazen maar ook kruidenkazen, lekker voor bij een goede wijn bijvoorbeeld!

http://siebeskaas.nl/#home

Sprankenhof

Ook vind je bij ons de jams en siropen van Sprankenhof, een biologische boerderij met een prachtige pluktuin. Midden in dit lekkere landschap staat een kookstudio, een winkeltje en boomgaard met terras. In hun eigen verwerkingsruimte worden producten gemaakt met hulp van mensen met een verstandelijke beperking. Neem eens een kijkje op de website;

https://www.sprankenhof.com/

Hoeve de Heivelden

Biologische appelsap, appel-kersensap en appelcider uit Boekel. Hoeve de Heivelden is een familiebedrijf, in 2003 stapte zij over naar een biologische fruitboomgaard. De volgende generatie, Jacoba met partner Marc, nam in 2018 het bedrijf over. Met veel zorg telen zij hun fruit en maken de lekkerste sappen. 

https://hoevedeheivelden.nl/

Nesco Champignons

Verser kan niet! In ons winkeltje vind je de biologische kastanje en witte champignons van Nesco uit Boekel. Iedere week worden deze vers geleverd. Mooie stevige champignons, biologisch geteeld.

https://nescochampignons.nl/

De klaproos, rundvlees

Annelies en Nico van Schaijk uit Sint-Oederode hebben Aberdeen Angus koeien, een ras wat in de 19e eeuw is gefokt in Schotland. Vaak wordt het ras Black Angus genoemd, maar er zijn ook rode dieren, Red Angus. De koeien worden biologisch gehouden en het vlees verkopen ze o.a. in hun eigen boerderijwinkel met terras. Zeker de moeite waard om tijdens een rondje fietsen eens langs te gaan!

https://deklaproosterras.nl/

Kruidenrijk, biologische thee en kruiden

Het kruidenrijk in Haaren is een prachtige tuin waar ze  biologische kruiden met passie verbouwen.
Producten met een groen hart. Hun doel is de verbondenheid tussen mens en natuur voelbaar en zichtbaar te maken. 

https://kruidenrijk.nl

Gulpener bieren

In ons winkeltje vind je de biertjes van Gulpener. En weet je wat hier grappig aan is? Onze varkens produceren een prachtige voedingsstof voor de bodem van deze oergranen! Onze mest gaat op het land en met de granen brouwt Gulpener een prachtige biologische Rogge Trippel.

Gulpener Bierbrouwerij - De Vrije Brouwer

Wasven

Een stukje puur natuur in Eindhoven. Dat ze samen met vrijwilligers, medewerkers en deelnemers op een unieke manier beheren. Met focus op een duurzame, groene toekomst.

In ons winkeltje vind je heerlijke ambachtelijke afbakbroden, croissantjes, bloem, koekjes, gemalen koffie en koffie bonen van Wasven. Producten met zorg bereid! Ben je in de buurt, neem dan zeker een kijkje in de tuin of pak een heerlijk bakje koffie met vers gebak.

Wasven.nl – Groendomein in Eindhoven – Wij zijn groen. In alles wat we doen.